Go Back
+ servings
Sundt bananbrød med chokolade og mandler

Sundt bananbrød med chokolade

En nem opskrift på sundt bananbrød med fuldkorn, mørk chokolade og mandler.
4.38 fra 8 stemmer
Antal: 1 stk
Forberedelse20 minutter
Tilberedelse40 minutter

Ingredienser

  • 3 bananer (modne )
  • 15 g smør (alternativt kokosolie)
  • 2 æg
  • 2 spsk honning
  • 1 knips salt
  • tsk vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • tsk stødt kanel
  • 170 g fuldkornshvedemel
  • 50 g mandler
  • 50 g mørk chokolade

Køkkenudstyr

  • Brødform

Fremgangsmåde

  • Rist mandler i ovnen i 10 minutter ved 170 grader og lad dem køle af.
  • Mos bananerne i en skål og smelt smørret.
  • Rør de to ting sammen med æg og honning.
  • Bland mel, salt, bagepulver, vaniljepulver og kanel i en anden skål og pisk det derefter i bananmassen.
  • Hak de ristede mandler og chokoladen groft og vend det i dejen.
  • Kom dejen i en rugbrødform (28 cm) med bagepapir, og bag bananbrødet ved 180 grader i cirka 40 minutter.
  • Lad det afkøle, inden du spiser det.