Start med at lave bundene ved at piske æggehvider stive i en skål.
Pisk herefter sukkeret i lidt ad gangen, tilsæt eddiken og pisk så i 2-3 minutter mere, til sukkeret er opløst og marengsen er helt stiv.
Hak chokoladen groft og vend det i marengsen sammen med kokosmel og -flager.
Smør ud til 2 lige store bunde (fx rektangler, firkanter eller cirkler) i ca. 1,5 cm tykkelse på en bageplade med bagepapir.
Bag bundene ved 140 grader over- undervarme i cirka 25 minutter.
Sluk ovnen, lad dem stå 20 minutter på eftervarme og stil dem så på køkkenbordet for at køle helt af.
Riv æblerne groft.
Skrab kornene ud af vaniljestangen.
Pisk fløden til flødeskum og vend det med græsk yoghurt, groftrevne æbler og vaniljekorn.
Fordel æbleskummet mellem de 2 afkølede bunde og stil kagen på køl et par timer.
Lige inden servering kan du sigte en smule god kakao over toppen.