- Start med at lave bundene ved at piske æggehvider stive i en skål.  
- Pisk herefter sukkeret i lidt ad gangen, tilsæt eddiken og pisk så i 2-3 minutter mere, til sukkeret er opløst og marengsen er helt stiv. 
- Hak chokoladen groft og vend det i marengsen sammen med kokosmel og -flager.  
- Smør ud til 2 lige store bunde (fx rektangler, firkanter eller cirkler) i ca. 1,5 cm tykkelse på en bageplade med bagepapir.  
- Bag bundene ved 140 grader over- undervarme i cirka 25 minutter.  
- Sluk ovnen, lad dem stå 20 minutter på eftervarme og stil dem så på køkkenbordet for at køle helt af. 
- Riv æblerne groft.  
- Skrab kornene ud af vaniljestangen. 
- Pisk fløden til flødeskum og vend det med græsk yoghurt, groftrevne æbler og vaniljekorn.  
- Fordel æbleskummet mellem de 2 afkølede bunde og stil kagen på køl et par timer.  
- Lige inden servering kan du sigte en smule god kakao over toppen.