Go Back
+ servings
Broccoli couscous med søde kartofler, feta og tahindressing

Broccoli couscous med søde kartofler og tahindressing

En lækker mellemøstlig couscous bestående af broccoli med søde kartofler, æbler, feta og tahindressing. Tilbehør til tre personer eller frokost til 2 personer.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse25 minutter

Ingredienser

  • ¾ broccoli
  • 1 sød kartoffel (stor )
  • 1 æble
  • 75 g feta
  • 1 spsk tahin
  • ½ citron
  • 1 tsk akaciehonning
  • salt og peber
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Rivejern

Fremgangsmåde

  • Skræl den søde kartoffel, skær den i tern og vend ternene i lidt olivenolie.
  • Bag dem i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader, til de er møre indeni og sprøde udenpå.
  • Riv imens broccoli groft på et rivejern til broccoli couscous og skær æble og feta i tern.
  • Rør tahin godt sammen med citron, akaciehonning, et par spsk vand og godt med salt og peber – dressingen skal være rimelig flydende.
  • Vend alle ingredienserne sammen i en skål og server.