Blend kiksene i en foodprocessor eller minihakker, til det bliver til krummer og blend herefter det bløde smør med, så det danner en sammenhængende klump.
Kom bagepapir i bunden (ikke siderne) af en 15 cm springform. Se tip længere oppe, hvis du vil lave større portion.
Pres og fordel kiksemassen ud på bunden plus lidt ekstra op ad siden for at danne en lille kant.
Rør flødeost (helst en smule stuetempereret, ikke direkte fra køl) godt sammen med flormelis, vanilje og citronsaft i en skål.
Pisk fløden til skum i en anden skål og vend det derefter i flødeostemassen.
Fordel fyldet ovenpå kiksebunden, gør overfladen glat med en dejskraber eller lignende og sæt kagen på køl i minimum 5 timer og meget gerne natten over.
Halver passionsfrugter, skrab kødet ud med en ske og kom det i en gryde sammen med 2 spsk sukker.
Varm det op til passionsfrugt-marmeladen begynder at tykne (lige før kogepunktet).
Lad det herefter køle helt af i køleskabet, inden du kommer det på toppen af cheesecaken.