Go Back
+ servings
Vegetarisk pad thai

Vegetarisk pad thai

En lækker og nem vegetarisk pad thai med grøntsager og peanuts til 3 personer
5 fra 2 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 3 cm frisk ingefær
  • 3 forårsløg
  • 1 rød peber
  • 1 squash
  • 2 gulerødder
  • 3 spsk olie (gerne sesamolie)
  • 250 g brede risnudler
  • 3 spsk soya
  • 2 spsk fishsauce
  • 2 spsk østersauce
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 lime
  • 3 æg
  • friske koriander
  • peanuts

Køkkenudstyr

  • Wok

Fremgangsmåde

  • Skræl ingefær og hak det fint.
  • Fjern ender fra forårsløg og skær dem i skiver.
  • Halver peberfrugt, fjern kernerne og skær dem i strimler.
  • Skræl gulerødder og brug skrælleren til at lave lange gulerodsstrimler. Gør det samme med squash.
  • Kom olie i en varm wok og steg ingefær, forårsløg og peberfrugt heri et par minutter.
  • Kog imens risnudlerne efter anvisningen på pakken.
  • Rør soya, fishsauce, østersauce, peanutbutter og limesaft godt sammen.
  • Skub grøntsagerne til side i wokken og slå æggene ud ved siden af - lad det sætte sig lidt og hak lidt i det, så det bliver som scrambled eggs.
  • Kom grøntsagsstrimler, nudler, sauce og et drys salt i wokken, vend det hele godt sammen og varm det igennem i et minuts tid.
  • Server med friske koriander, peanuts og evt. ekstra limesaft.