Skyl græskar (der er skrabet fri for kerner) og skær det i små tern.
Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend med 2 spsk olivenolie og timian.
Bag ved 180 grader i 20 minutter.
Skræl imens løg, halver dem og skær dem i tynde både.
Steg dem på en middelvarm pande med 1 spsk olivenolie, lidt salt og peber i 15 minutters tid, til de er blevet bløde og lidt brune.
Lav tærtedejen som beskrevet via linket. Smør eller spray en tærteform og tryk så dejen ud i tærteformen og op ad kanterne.
Forbag tærtebunden ved 180 grader i 10 minutter - gerne sammen med græskar.
Pisk æg, creme fraiche, mælk og et drys salt + peber i en skål.
Fordel hokkaidotern og løg på den forbagte bund.
Smuldr feta ovenpå, drys med evt. med lidt ekstra timian og hæld æggemassen over.
Bag tærten ved 180 grader i cirka 30-35 minutter – skru evt lidt ned undervejs eller kom staniol over tærten, hvis den bliver for mørk på toppen.