Lav bunden ved at blende kiks til krummer i en minihakker/foodprocessor.
Blend herefter kværnede kaffebønner og det bløde smør i, til det danner en sammenhængende klump.
Kom bagepapir på bunden (ikke siderne) af en 16-18 cm springform som denne
Pres og fordel kiksemassen ud på bunden plus en smule op ad siden for at danne en lille kant.
Sæt bunden på køl, imens du laver fyld.
Rør 2 spsk kogende vand sammen med de kværnede kaffebønner og rør det sammen med flødeost og flormelis.
Pisk fløden til stift skum i en anden skål og vend det i flødeostemassen.
Fordel fyldet ovenpå kiksebunden, gør overfladen glat og sæt kagen på køl i minimum 5 timer – meget gerne natten over.
Smelt chokoladekugler og smør over vandbad og rør evt. et ekstra drys salt i, hvis du synes.
Lad det afkøle lidt, til konsistensen bliver tykkere og fordel det så ovenpå cheesecaken. Pynt og server.