Go Back
+ servings
Kålsalat med avocado, grape og saltede mandler

Kålsalat med grape, avocado og saltede mandler

En sprød og frisk kålsalat med syrlig grape, cremet avocado og ristede, saltede mandler. Passer som tilbehør til 4 personer.
5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • ½ spidskål
  • 2 grape
  • 2 avocado
  • 1 håndfuld saltmandler (alternativt ristede)
  • 1 spsk honning
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Snit kål helt fint. Skær hver filet i 2-3 stykker.
  • Halver avocado, fjern stenen, skrab kødet ud og skær det i tern.
  • Skær skrællen af grapefrugterne
  • Frigør grape fileter langs hinderne med en skarp kniv.
  • Pres den resterende saft ud af skrællerne i en skål og rør det sammen med honning og et drys salt og peber.
  • Kram fintsnittet kål med dressingen, så det “mørner” lidt og vend derefter med grapestykker og avocadotern.
  • Hak mandlerne groft og drys dem på toppen.