Lun mælken til lillefingervarme og opløs gæren heri.
Kom det i en skål, gerne røremaskine og rør honning, salt, kokosolie og kardemomme i.
Ælt melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt i 10 minutter.
Lad den hæve lunt under et klæde i 1-1,5 time.
Rul dejen ud til et rektangel på 2-3 mm tykkelse på et let meldrysset bord.
Rør æblemos, smør, honning og kanel sammen til fyldet og smør det på dejen.
Hak nødderne fint og drys dem udover.
Rul dejen sammen til en roulade på den lange led og skær den ud i cirka 16 stykker.
Stil sneglene med lidt mellemrum i et ovnfast fad foret med bagepapir.
Lad dem efterhæve lunt i 30 minutter under et klæde.
Bag dem ved 180 grader varmluft i cirka 20-25 minutter. Hvis du laver dem enkeltvis på en bageplade, skal de ikke have mere end cirka 18 minutter.