Go Back Email Link
+ servings
Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Spis dine madmuffins, som de er. På madpakken eller som snack og frys dem endelig ned.
5 fra 1 stemme
Antal: 10 stk
Forberedelse10 min
Tilberedelse20 min

Ingredienser

  • 350 g gulerødder
  • 1 tsk fint salt
  • 1 dl kerner eller frø (fx sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 1 tsk valgfrit krydderi (jeg brugte en hvidløg-chili-paprika-blanding)
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1,5 dl cremefraiche
  • 2 æg
  • 75 g feta

Køkkenudstyr

  • Muffinforme
  • Rivejern

Fremgangsmåde

  • Skræl gulerødder og riv dem groft.
  • Vend dem med salt, bagepulver, kerner, krydderier, havregryn og begge slags mel.
  • Rør derefter olie, cremefraiche og æg i.
  • Rør til sidst tern af feta i forsigtigt.
  • Kom dejen i muffinforme og bag ved 180 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
  • Kom endelig resterne i fryseren, klar til at tage op til madpakken.