Go Back
+ servings
Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Madmuffins med gulerødder, kerner og feta

Spis dine madmuffins, som de er. På madpakken eller som snack og frys dem endelig ned.
4.67 fra 3 stemmer
Antal: 10 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 350 g gulerødder
  • 1 tsk fint salt
  • 1 dl kerner eller frø (fx sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl fuldkornsmel
  • 1 tsk valgfrit krydderi (jeg brugte en hvidløg-chili-paprika-blanding)
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1,5 dl cremefraiche
  • 2 æg
  • 75 g feta

Køkkenudstyr

  • Muffinforme
  • Rivejern

Fremgangsmåde

  • Skræl gulerødder og riv dem groft.
  • Vend dem med salt, bagepulver, kerner, krydderier, havregryn og begge slags mel.
  • Rør derefter olie, cremefraiche og æg i.
  • Rør til sidst tern af feta i forsigtigt.
  • Kom dejen i muffinforme og bag ved 180 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
  • Kom endelig resterne i fryseren, klar til at tage op til madpakken.