Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
stk
Reklamelinks er markeret med*
Madmuffins med gulerødder, kerner og feta
Spis dine madmuffins, som de er. På madpakken eller som snack og frys dem endelig ned.
4.50
fra
4
stemmer
Servings:
10
stk
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredients
350
g
gulerødder
1
tsk
fint salt
1
dl
kerner eller frø
(fx sesamfrø, solsikkekerner og hørfrø)
2
tsk
bagepulver
1
dl
havregryn
1
dl
hvedemel
1
dl
fuldkornsmel
1
tsk
valgfrit krydderi
(jeg brugte en hvidløg-chili-paprika-blanding)
1/2
dl
olivenolie
1,5
dl
cremefraiche
2
æg
75
g
feta
Køkkenudstyr
Muffinforme
Rivejern
Fremgangsmåde
Skræl gulerødder og riv dem groft.
Vend dem med salt, bagepulver, kerner, krydderier, havregryn og begge slags mel.
Rør derefter olie, cremefraiche og æg i.
Rør til sidst tern af feta i forsigtigt.
Kom dejen i muffinforme og bag ved 180 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
Kom endelig resterne i fryseren, klar til at tage op til madpakken.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest