Go Back
+ servings
Små kokosmuffins / kokos-konfekt bidder med chokolade

Små kokosmuffins / Kokos-konfekt bidder med chokolade

Disse mini kokosmuffins med chokolade passer lige til én haps eller to. Perfekt til at stille lækkersulten.
5 fra 1 stemme
Antal: 30 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse8 minutter

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 3/4 dl rørsukker
  • 1 æg (stort)
  • 2 dl kokosmel
  • 1 spsk hvedemel (en stor én)
  • 1 nip salt
  • 1/2 dl mandler (eller hasselnødder)
  • 50 g mørk chokolade

Noter

Du kan også lave 6-8 almindelige muffins, men så skal de nok have lidt længere tid i ovnen.

Køkkenudstyr

  • Muffinforme
  • Elpisker

Fremgangsmåde

  • Smelt smør i en gryde og lade det køle lidt af.
  • Pisk æg og sukker luftigt et par minutter og pisk derefter det afkølede, smeltede smør i.
  • Vend kokosmel, hvedemel og salt i med en dejskraber.
  • Hak chokolade og mandler groft og vend også det i.
  • Brug en lille ske til at fordele dejen i mini-muffinforme
  • Formene må ikke være fyldt mere end 3/4 dele op.
  • Bag dem i ovnen ved 200 grader i 7-8 minutter, til de er gyldne på toppen.
  • Lad dem køle af og kom dem så på køl for at blive helt kolde – sådan smager de nemlig bedst, hvis du spørger mig og får en lækker konfektkonsistens.