Go Back
+ servings
Sunde blåbærpandekager med fuldkorn

Sunde blåbærpandekager med fuldkorn

Spis blåbærpandekager til morgenmad eller som en del af brunch.
5 fra 4 stemmer
Antal: 20 stk
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse25 minutter

Ingredienser

  • 1 banan (moden )
  • 4 æg
  • 2 dl mælk
  • 3 dl hvid hvede (eller andet fint fuldkornsmel)
  • 1 dl havregryn
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 2 dl blåbær (frosne eller friske)
  • 1 nip salt
  • smør (til stegning)

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Mos bananen og rør den sammen med æg, mælk, mel, havregryn, bagepulver, salt og kardemomme, til du har en ensartet dej.
  • Rør til sidst blåbær i og undgå at røre så meget som muligt, da de ellers farver hele dejen.
  • Varm en pande op til middelvarme, smelt en klat smør derpå og steg pandekagerne et par minutter på hver side, så de bliver gyldne og gennemstegte.
  • Gør det af et par omgange, til du har opbrugt al dejen.
  • Jeg har toppet med vanilje-chiagrød, blåbær og kakao nibs.