Go Back
+ servings
Sundere bounty kage

Sundere bounty kage

5 fra 1 stemme
Antal: 12 stk
Forberedelse20 minutter
Køletid1 time 30 minutter

Ingredienser

Bund

  • 100 g dadler (juicy, uden sten)
  • 100 g havregryn
  • 1/2 dl vand
  • 3 spsk god kakao
  • 1 nip salt

Kokoslag

  • 100 g kokosmel
  • 200 g af den tykke, faste del af kokosmælken
  • 1 spsk honning

Chokoladetopping

  • 100 g mørk chokolade
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 nip salt

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Blend ingredienserne til bunden sammen og tryk det ud til en firkant på 3/4 cm tykkelse.
  • Sæt den på køl, imens du laver kokoslaget.
  • Rør de tre ting sammen og fordel det pænt ovenpå bunden, så kanterne bliver lige.
  • Kom det i fryseren i 30 minutter.
  • Smelt chokolade sammen med kokosolie og salt over vandbad.
  • Fordel det ovenpå den kolde kokosmasse og kom kagen i køleskabet en times tid (gerne mere), inden du skærer den ud i mindre stykker med en skarp kniv.