Go Back
Bananbrød med tahin, sesamfrø og mørk chokolade

Bananbrød med tahin, ristede sesamfrø og mørk chokolade

5 fra 2 stemmer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse40 minutter

Ingredienser

  • 3 bananer (modne )
  • 2 æg
  • 2 spsk honning
  • 25 g kokosolie (smeltet - alternativt smør)
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk tahin (store)
  • 1 nip salt
  • 3,5 dl mel (jeg brugte 1,5 dl grahamsmel og 2 dl hvede)
  • 70 g mørk chokolade
  • 2 spsk sesamfrø (+ ekstra til drys)

Køkkenudstyr

  • Brødform

Fremgangsmåde

  • Mos bananerne og rør dem sammen med æg, honning, kokosolie, bagepulver, salt og 2 spsk tahin.
  • Rør derefter mel i.
  • Hak chokoladen groft og rør det i sammen med de ristede sesamfrø.
  • Kom dejen i en lille rugbrødsform foret med bagepapir.
  • Kom klatter af den sidste spsk tahin på toppen og swirl det lidt rundt.
  • Drys med ekstra ristede sesamfrø og bag den ved 175 grader varmluft i cirka 40 minutter.