Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Reklamelinks er markeret med*
Bananbrød med tahin, ristede sesamfrø og mørk chokolade
5
fra
2
stemmer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
40
minutter
min
Ingredienser
3
bananer
(modne )
2
æg
2
spsk
honning
25
g
kokosolie
(smeltet - alternativt smør)
1
tsk
bagepulver
3
spsk
tahin
(store)
1
nip
salt
3,5
dl
mel
(jeg brugte 1,5 dl grahamsmel og 2 dl hvede)
70
g
mørk chokolade
2
spsk
sesamfrø
(+ ekstra til drys)
Køkkenudstyr
Brødform
Fremgangsmåde
Mos bananerne og rør dem sammen med æg, honning, kokosolie, bagepulver, salt og 2 spsk tahin.
Rør derefter mel i.
Hak chokoladen groft og rør det i sammen med de ristede sesamfrø.
Kom dejen i en lille rugbrødsform foret med bagepapir.
Kom klatter af den sidste spsk tahin på toppen og swirl det lidt rundt.
Drys med ekstra ristede sesamfrø og bag den ved 175 grader varmluft i cirka 40 minutter.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest