Go Back
+ servings
Nudler med halloumi, grøntsager og peanutbuttersauce

Nudler med halloumi, grøntsager og peanutbuttersauce

5 fra 3 stemmer
Antal: 3 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 250 g risnudler
  • 2 spsk peanutbutter (store)
  • 1/2 dl soya
  • 1 lime (saften)
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk karrypasta
  • 4 cm ingefær (frisk og fintrevet)
  • 2 gulerødder
  • 1/4 spidskål
  • 1 håndfuld friske koriander
  • 200 g halloumi (eller grillost)
  • peanuts

Køkkenudstyr

  • Pande
  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Skær halloumi i små tern af ca 1,5 x 1,5 cm og steg dem sprøde på en pande ved middelhøj varme i lidt olie (gerne sesamolie).
  • Rør peanutbutter, soya, limesaft, fintrevet ingefær, honning og karrypasta sammen til en dressing.
  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og snit derefter spidskål fint.
  • Brug en skræller til at skrælle gulerødder til tynde strimler.
  • Hæld vandet fra nudlerne og vend det med dressing, gulerødder, spidskål og friske koriander.
  • Top med stegt halloumi og saltede peanuts og server med det samme.