Skær gedeost i skiver, placer dem på en bageplade med bagepapir og giv dem 4-5 minutter i ovnen ved 200 grader. Lad dem køle af.
Rist solsikkekernerne på en pande, til de er gyldne.
Skræl gulerødder og skær dem i skrå skiver. Steg dem et par minutter på en pande i lidt olivenolie, til de har fået lidt farve men stadig har bid.
Skær skrællen af appelsinerne. Jeg synes, at det er nemmest, hvis du skærer enderne af og derefter kører kniven ned langs siderne. Gem skrællerne.
Skær appelsinerne i runde skiver.
Pres al saft ud af skrællerne (jeg fik cirka 1/2 dl) og rør det sammen med dijonsennep, honning og lidt salt og peber til en dressing.
Skyl salat og dup det tørt i et viskestykke.
Kom salat, gulerødder og appelsiner i en skål og vend med det meste af dressingen og de fleste solsikkekerner.
Pynt med gedeost på toppen (kom gerne nogle af stykkerne lidt nedunder salaten), dryp med resten af dressingen og drys med de sidste solsikkekerner.