Go Back
+ servings
Quinoasalat med varmrøget laks, feta, edamamebønner og gomadressing

Quinoasalat med varmrøget laks, feta, edamamebønner og gomadressing

5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 200 g quinoa (rød eller sort)
  • 125 g varmrøget laks
  • 200 g edamamebønner
  • 1/2 glas soltørrede tomater (hakket)
  • 75 g feta
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl gomadressing

Noter

Serverer du brød til, burde der være nok til 3 personer

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Kog quinoa i saltet vand efter anvisningen på pakken. Lad det køle helt af.
  • Hvis dine edamamebønner er frosne, kan du overhælde dem med varmt vand for at tø dem op.
  • Brug en gaffel til at trevle den varmrøgede laks i små stykker.
  • Smuldr feta med dine fingre.
  • Rør alle ingredienserne sammen og smag evt. til med mere gomadressing, salt og citronsaft.
  • Server som den er eller med lidt lækkert brød til.