Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Quinoasalat med varmrøget laks, feta, edamamebønner og gomadressing
5
fra 1 stemme
Antal:
2
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredienser
200
g
quinoa
(rød eller sort)
125
g
varmrøget laks
200
g
edamamebønner
1/2
glas
soltørrede tomater
(hakket)
75
g
feta
1
dl
solsikkekerner
1
dl
gomadressing
Noter
Serverer du brød til, burde der være nok til 3 personer
Køkkenudstyr
Gryde
Fremgangsmåde
Kog quinoa i saltet vand efter anvisningen på pakken. Lad det køle helt af.
Hvis dine edamamebønner er frosne, kan du overhælde dem med varmt vand for at tø dem op.
Brug en gaffel til at trevle den varmrøgede laks i små stykker.
Smuldr feta med dine fingre.
Rør alle ingredienserne sammen og smag evt. til med mere gomadressing, salt og citronsaft.
Server som den er eller med lidt lækkert brød til.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest