Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Rabarberkage med marcipan og mandler
En lækker, saftig og sød kage med syrlige rabarber, marcipan og ristede mandler. En nem kage til forår og sommer. Opskriften er nok til 8-10 personer og er perfekt med en klat cremefraiche til.
4.75
fra
12
stemmer
Servings:
10
personer
Forberedelse
20
minutter
min
Tilberedelse
40
minutter
min
I alt
1
time
t
Ingredienser
150
g
smør
(blødt )
190
g
sukker
3
æg
(store )
150
g
hvedemel
1
tsk
bagepulver
75
g
marcipan
180
g
rabarber
1
håndfuld
mandler
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen.
Bland mel og bagepulver og rør det i.
Riv marcipanen groft på en rivejern og rør 2/3 i dejen.
Kom bagepapir i en form, ca 22 x 22 cm og hæld dejen ned i.
Fjern ender fra rabarberstilkende og skær rabarberstilkene i små stykker. Hak mandlerne groft.
Fordel rabarberstykkerne ovenpå dejen og tryk dem lidt ned i dejen - man skal stadig kunne se dem (se billede).
Drys med resten af det revne marcipan og de hakkede mandler.
Bag kagen i 40-45 minutter i ovnen ved 175 grader varmluft. Lad kagen køle af.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest