En super simpel og nem pasta, der kan laves på inden tid. Med salsiccia, squash, hvidløg og ost. Tager max 25 minutter at lave og er nok til 4 personer.
5 fra 2 stemmer
Servings: 4personer
Forberedelse25 minuttermin
Ingredients
500gpasta(vælg den pasta du bedst kan lide)
1stksquash(1 stor eller 2 små)
2fedhvidløg
250 gsalsiccia pølse
1stkøko citron
1håndfuldfrisk basilikum
parmesan
salt og peber
olivenolie
Fremgangsmåde
Start med at skære squash i fine tern og snit hvidløg fint.
Steg begge dele på en pande med lidt olie og et drys salt ved middelvarme, til squash bliver blødere men stadig har bid. Tag det af panden.
Kog pastaen al dente i saltet vand efter anvisning på pakken. Gem 1 dl af panstavandet.
Varm igen panden op til middelhøj varme med lidt olie. Pil skindet af salcicciapølsen og riv farsen i små stykker - steg dem på panden til netop tilberedt. Det tager ikke mange minutter.
Tilsæt squash og hvidløg til salsiccia på panden sammen med fintrevet skal fra citronen og et skvis citronsaft.
Vend 1 dl pastavand i sammen med en god håndfuld fintrevet ost. Kom pastaen i og smag til med ost og peber.