En cremet, smagsfuld og super nem lakselasagne med røget laks, asparges, friske lasagneplader og masser af citron og dild. Server med en simpel salat, og der er mad til 4-5 personer.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse25 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
Ingredients
350gfriske lasagneplader
350grøget laks
18asparges
1bundtfrisk dild
6dlmælk
200gflødeost
1spskmajsstivelse
1øko citron(skallen)
Køkkenudstyr
Ildfast fad
Fremgangsmåde
Kom mælk og philadelphia i en gryde og kog det langsomt op under omrøring.
Rør majsstivelse sammen med 1/2 dl vand og kom det i gryden.
Lad det koge op igen under omrøring, til det tykner lidt.
Rør citronskal, 1/2 tsk salt og godt med friskkværnet peber i og fjern gryden fra komfuret.
Skær laks i mindre stykker og hak dild.
Knæk den dårlige ende af asparges, skyl dem og skær dem i små stykker.
Smør et ovnfast fad med et tynd lag sauce.
Lav lagene: kom lasagneplader ovenpå, så laks, asparges, dild, sauce, lasagneplader osv… (du skal gerne have 3-4 lag af lasagneplader). Det øverste lag skal være lasagneplader og sauce.
Bag lasagnen i ovnen i cirka 20 minutter ved 220 grader. Server gerne med en sprød salat til.