En nem og lækker opskrift på naanbrød med hvidløg og urter. Bløde, smagsfulde og luftige naan der er perfekt som tilbehør til indiske retter og mad. Er du ikke til hvidløg, så undlader du det bare. Opskriften giver 5 store naanbrød.
4.74 fra 50 stemmer
Servings: 5stk
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse10 minuttermin
I alt20 minuttermin
Ingredients
300ghvedemel
1håndfuldkrydderurter(fx persille, salvie eller koriander)
2fedhvidløg
1tskbagepulver
½tsknatron
1tsksalt
1dlvand
1½dlgræsk yoghurt(10 %)
olie(til stegning)
Fremgangsmåde
Pres hvidløg og hak krydderurter fint.
Rør det sammen med mel, bagepulver, natron og salt og ælt derefter vand og græsk yoghurt i.
Ælt dejen i 5 minutter - med røremaskine eller med dine hænder. Er dejen lidt for klistret, kan du tilsætte en spsk mel mere.
Del dejen i 5 stykker.
Drys lidt mel på bordet og rul stykkerne meget tyndt ud én ad gangen.
Steg dem én ad gangen på en meget varm, stor pande i lidt olie.
Når den har fået god farve på den ene side, vender du den og steger den på den anden side. Min skulle ikke have mere end cirka 30 sekunder på hver side. Fortsæt med resten.
Pak dem ind i et rent viskestykke, hvis du vil holde dem lune og bløde.