En nem og luftig creme på mascarpone og fløde. Her smagt til med vanilje og citronskal. Kan bruges til og i alle kager eller som tilbehør og kan både sprøjtes og smøres ud. Opskriften giver en god portion som på billedet, måske svarende til 500 g creme.
5 fra 1 stemme
Servings: 1portion
Forberedelse10 minuttermin
I alt10 minuttermin
Ingredienser
250gmascarpone
250mlfløde
1stkvaniljestang
2spskflormelis(juster evt alt efter hvor sød din kage er)
1stkøko citron(kan undlades)
Køkkenudstyr
1 stk elpisker
Fremgangsmåde
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
Mas vaniljekornene ud i sukkeret, så de fordeles.
Kom vaniljesukker, mascarpone, fløde og fintrevet citronskal i en skål og pisk det til en luftig, cremet creme.
Skal den sprøjtes ud, ville jeg piske den en smule mindre end ønsket, da den sætter sig lidt mere efter en tur gennem sprøjteposen.
Kan stå en time eller to i køleskabet, men den vil sætte sig mere og mere, jo længere den står på køl.