Lækre oliven og feta i en simpel marinade med olivenolie, balsamico, urter og citronskal. Opskriften er rigeligt som snack/appetizer til 4 personer. På billederne ses dobbelt portion.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Trækketid1 timet
Ingredienser
400goliven(fx blandede sorte og grønne)
200gfeta
½dlolivenolie
¼dlbalsamico
2spskurter(fx timiankviste - eller hakket persille/basilikum/andet)
1stkøko citron
peber
Fremgangsmåde
Kom olivenolie, balsamico, godt med peber og urterne op i en skål.
Brug en skræller til at lave tynde skræller af citronskal og kom det i marinaden sammen med oliven og vendt det godt sammen.
Skær feta i store tern og vend det lidt mere forsigtigt i, så det hele er blandet sammen.
Lad det gerne trække i mindst 1 time. Kan sagtens holde sig en uge på køl.