Go Back
+ servings
Appetizer hapser til gæster oliven ost

Marinerede oliven med feta

Lækre oliven og feta i en simpel marinade med olivenolie, balsamico, urter og citronskal. Opskriften er rigeligt som snack/appetizer til 4 personer. På billederne ses dobbelt portion.
5 fra 1 stemme
Servings: 4 personer
Forberedelse5 minutter
Trækketid1 time

Ingredienser

  • 400 g oliven (fx blandede sorte og grønne)
  • 200 g feta
  • ½ dl olivenolie
  • ¼ dl balsamico
  • 2 spsk urter (fx timiankviste - eller hakket persille/basilikum/andet)
  • 1 stk øko citron
  • peber

Fremgangsmåde

  • Kom olivenolie, balsamico, godt med peber og urterne op i en skål.
  • Brug en skræller til at lave tynde skræller af citronskal og kom det i marinaden sammen med oliven og vendt det godt sammen.
  • Skær feta i store tern og vend det lidt mere forsigtigt i, så det hele er blandet sammen.
  • Lad det gerne trække i mindst 1 time. Kan sagtens holde sig en uge på køl.