Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Lun spidskålssalat med æbler, dadler og mynte
En anderledes spidskålssalat - nem en lun version med æbler, dadler, mynte og sesamfrø. Lidt mellemøstligt inspireret og perfekt tilbehør til kød eller fisk.
5
fra 1 stemme
Servings:
4
personer
Forberedelse
20
minutter
min
Ingredienser
1
spidskål
1
håndfuld
mynte
2
æbler
1
håndfuld
sesamfrø
15
dadler
(uden sten)
2
spsk
olivenolie
2
spsk
æbleeddike
salt
½
citron
Køkkenudstyr
Pande
Fremgangsmåde
Rist sesamfrø gyldne på en pande.
Snit spidskålet fint, skyl mynte og hak også det fint.
Skær dadler i grove tern og æbler i tynde både.
Steg spidskålet på en stor pande med olivenolie ved høj varme i et par minutter.
Tilsæt så æbleeddike og lidt salt og steg videre i et par minutter, så spidskålet er lunt men stadig har bid.
Vend æbler, dadler, mynte, sesamfrø og citronsaft med på panden og server salaten lun.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest