Go Back
+ servings
Nem hjemmelavet varm kakao med varme krydderier og flødeskum

Krydret varm kakao med flødeskum

Lav din egen hjemmelavede varme kakao med kun tre ingredienser: mælk, kakaopulver og sukker. Prøv også at koge et brev chai te med - det giver en skøn krydret smag. Husk flødeskum på toppen. Opskriften her giver tre glas.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 personer
Forberedelse3 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt8 minutter

Ingredienser

  • 600 ml sødmælk
  • 2 spsk sukker
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 brev chai te (kan undlades)
  • 1 dl fløde

Fremgangsmåde

  • Kom sukker og kakaopulver i en lille gryde.
  • Hæld mælken i under omrøring og kom også tebrevet i, hvis du tilføjer det.
  • Varm det langsomt op til lige under kogepunktet og rør hyppigt, så det ikke brænder på.
  • Tag tebrevet op og smag til.
  • Pisk fløden til blødt flødeskum og server til den varme kakao.