Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Koldskål med vanilje og citron
Hjemmelavet koldskål med vanilje og citron. Den bedste opskrift - cremet og frisk og perfekt med kammerjunker. Opskriften er til 4 personer til aftensmad eller 6 til dessert/snack.
5
fra 1 stemme
Servings:
6
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Ingredienser
3
æggeblommer
(evt. pasteuriserede)
3
spsk
sukker
2
tsk
vaniljesukker
1
vaniljestang
1
øko citron
(skallen)
1
liter
kærnemælk
6
dl
tykmælk
(eller ymer)
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer, sukker og kornene fra vaniljestangen i en stor skål, til det bliver til tyk æggesnaps.
Pisk derefter fintrevet skal fra citronen i sammen med kærnemælk og tykmælk. Smag til med vaniljesukker, hvis den er for syrlig.
Stil skålen i køleskabet indtil du skal spise den – du kan sagtens lave den et par timer eller dagen før.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest