Rens rosenkålene: Jeg skyller dem, skærer den yderste ende af stokken, fjerner de yderste blade og skyller dem igen.
Kog rosenkålene i 8-10 minutter i saltet vand, til du nemt kan stikke en kniv igennem. De skal være møre, men må ikke falde fra hinanden.
Dræn vandet fra og lad dem køle af et par minutter.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Vend de kogte rosenkål med olivenolie, løgpulver, 1/3 af den revne ost og et drys salt og peber.
Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel rosenkålene ud på pladen.
Brug et glas eller lignende til at give hvert rosenkål et godt tryk, så de knuses til ca 1 cm tykkelse.
Vend resten af den revne ost med evt. rester i skålen, hvor du har vendt rosenkålene.
Kom en lille tsk ost under hver knust rosenkål.
Bag dem i 15-18 minutter, til osten er gylden og sprød.
Lad dem afkøle i et par minutter, så osten kan sætte sig, inden du løsner dem.