Go Back
+ servings
Klatkagevafler opskrift

Klatkagevafler

Brug dine rester af kold risengrød til klatkagevafler. Top fx med is og syltetøj eller kirsebærsauce. Opskriften giver 9-10 belgiske vafler.
5 fra 1 stemme
Servings: 9 stk
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse20 minutter
I alt25 minutter

Ingredients

  • 400 g kold risengrød
  • 2 stk æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk bagepulver
  • dl hvedemel
  • smør (til stegning)

Køkkenudstyr

  • 1 stk vaffeljern

Fremgangsmåde

  • Rør den kolde risengrød sammen med æg, vaniljesukker, sukker, bagepulver og hvedemel.
  • Varm et vaffeljern op og smelt godt med smør heri - pensl også toppen af jernet.
  • Kom en god spsk dej i pr. vaffel og steg dem til gyldne og sprøde.
  • Fortsæt med resten af dejen og husk smør mellem hver vaffel.