Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Klatkagevafler
Brug dine rester af kold risengrød til klatkagevafler. Top fx med is og syltetøj eller kirsebærsauce. Opskriften giver 9-10 belgiske vafler.
5
fra 1 stemme
Servings:
9
stk
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredients
400
g
kold risengrød
2
stk
æg
1
tsk
vaniljesukker
2
spsk
sukker
½
tsk
bagepulver
1½
dl
hvedemel
smør
(til stegning)
Køkkenudstyr
1 stk
vaffeljern
Fremgangsmåde
Rør den kolde risengrød sammen med æg, vaniljesukker, sukker, bagepulver og hvedemel.
Varm et vaffeljern op og smelt godt med smør heri - pensl også toppen af jernet.
Kom en god spsk dej i pr. vaffel og steg dem til gyldne og sprøde.
Fortsæt med resten af dejen og husk smør mellem hver vaffel.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest