Overhæld cashewnødder med kogende vand og lad dem trække, mens du fortsætter med de næste trin.
Finriv skallen fra citronen og gem det.
Halver citronen og steg begge halve med de flade sider nedad på en tør pande ved middelvarme i cirka 4-5 minutter, til de er godt brændt i overfladen.
Snit imens spidskål helt fint og kom det op i en skål.
Skær æbler i tynde skiver og hak basilikum fint.
Kom æbler, basilikum og citronskal op til spidskål.
Pres og skrab alt kødet i de brændte citroner ned i en høj, smal beholder (som der kan være en stavblender i - du kan også blende i en lille blender). Fjern eventuelle kerner.
Dræn cashewnødderne og kom dem ned til citronsaften sammen med chiliflager, koldt vand og godt med salt og peber.
Blend dressingen til den er helt fin og cremet - tilsæt evt. et par spsk vand mere, hvis den er for tyk.
Vend dressingen med salaten og top evt. med lidt ekstra hakkede cashewnødder og basilikum.