Hjemmelavede müslibarer med nødder og tørret frugt
Super nemme og lækre müslibarer fyldt med nødder, kokos og tørrede frugter. Perfekt som let morgenmad to go eller snack i løbet af dagen. Opskriften giver 20 mindre barer eller 16 større.
5 fra 1 stemme
Servings: 16stk
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse1 timet
I alt1 timet5 minuttermin
Ingredients
250ghavregryn(grovvalsede)
50gkokos
50gsesamfrø(kan undlades)
125gtørrede frugter(tranebær, rosiner, hakkede dadler eller lignende)
125gnødder
1dåsekondenseret mælk
1tskhavsalt
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Fór et ildfast fad med bagepapir og pres massen godt ned i formen, så det trykkes sammen og helt ud i siderne. Den skal gerne være 2-3 cm høj.
Bag dine müslibarer i en time ved 125 grader varmluft.
Lad dem afkøle en halv times tid og skær dem så ud i passende stykker.