Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Havregrødspandekager med gulerod
Havregrødspandekager aka. havregrødsklatkager med krydderier og revne gulerødder.
5
fra 1 stemme
Servings:
15
stk
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredients
2
dl
grovvalsede havregryn
2
tsk
chiafrø
2
gulerødder
(mellemstørrelse, groftrevne)
5
dl
vand
1
nip
salt
1
tsk
stødt kanel
1
tsk
stødt kardemomme
3
æg
3
spsk
hvedemel
(store)
1
tsk
bagepulver
smør
Køkkenudstyr
Pande
Rivejern
Fremgangsmåde
Kog havregryn, chiafrø, revne gulerødder, vand, salt og krydderier i en gryde til en tyk havregrød.
Lad havregrøden køle en smule.
Rør derefter æg, bagepulver og mel i.
Varm en stor pande op til middel-høj varme og smelt lidt smør på panden.
Kom klatter af dej på panden og steg dem i 3-4 minutter på hver side. Det skal nok gøres af et par omgange.
Skru evt ned på middel-lav varme for at gennemstege pandekagerne og undgå, at de bliver mørke.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest