Go Back
+ servings
Gulerodspandekager a la gulerodskage

Gulerodspandekager

Sunde gulerodspandekager a la gulerodskage. Som at spise kage til morgenmad. Opskriften giver 8-10 pandekager svarende til to personer.
4.67 fra 3 stemmer
Servings: 2 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse10 minutter

Ingredienser

Serveringsforslag

Køkkenudstyr

  • Pande
  • Rivejern

Fremgangsmåde

  • Blend havregryn i en minihakker eller lignende, til det bliver til fint havremel.
  • Skræl gulerødder og riv dem på et rivejern.
  • Rør alle ingredienser godt sammen og lad dejen trække i 5 minutter.
  • Steg pandekagerne ved middelvarme i smør – vær tålmodig og vend dem først, når bunden har sat sig og er blevet gylden.
  • Til toppen kan du røre en klat græsk yoghurt sammen med lidt stødt kanel og en smule akaciehonning.