Tøm køleskabet med disse grove madvafler med kål til aftensmad. Top med hvad der nu har i køleskabet. Opskriften giver 9 vafler, hvilket er til cirka 4 personer.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse5 minuttermin
Tilberedelse20 minuttermin
Ingredients
3håndfuldekål(fintsnittet)
1tsksalt
½tskkrydderier(fx chiliflager, spidskommen eller tørret timian)
3dlmel(fx halv kikærtemel/hvedemel og halv fuldkornsmel)
1dlhavregryn
1tskbagepulver
3æg
3dlmælk(eller vand)
1håndfuld græskarkerner(kan undlades)
kokosolie/olivenolie til pensling
Køkkenudstyr
Vaffeljern
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser på nær olie i en skål og rør det sammen.
Varm vaffeljernet op til høj varme (belgisk eller almindelig hjerte-vaffel form).
Pensl evt. jernet med en smule olie og bag så vaflerne, til de er sprøde og gyldne.
Husk 1. at de hæver lidt, så fyld ikke for meget dej i formen. Jeg bruger det belgiske vaffeljern, og det passer med 2 store spsk fyld pr vaffel.
Husk 2. at undlade at løfte låget for tidligt, da din vaffel kan dele sig i to, fordi den ikke er bagt færdig.