Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Grønkålssalat med æbler, dadler og nødder
Simpel, nem og lækker grønkålssalat med æbler, dadler og ristede nødder. Skøn salat til alt fra fisk, kød og kylling.
4.67
fra
3
stemmer
Antal:
3
personer
Forberedelse
15
minutter
min
Ingredienser
4
håndfulde
grønkål
(skyllet og fintsnittet)
1
håndfuld
valnødder
1
æble
(stort)
6
dadler
1
spsk
dijonsennep
1
spsk
akaciehonning
1
citron
(saften)
Fremgangsmåde
Rist valnødder i ovnen i 5-8 minutter ved 180 grader og lad dem køle af.
Skyl æblet og skær det i tynde skiver.
Fjern eventuelle sten fra dadlerne og skær dem i tynde strimler.
Rør dijonsennep, akaciehonning og citronsaft godt sammen i en lille skål. Smag til.
Kom grønkål i en skål og “kram” dressingen godt rundt i grønkålen med dine hænder, så det bliver fordelt over det hele.
Bland også æbler, dadler og de ristede valnødder i og server.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest