Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
personer
Reklamelinks er markeret med*
Grøn toast med ost, skinke og estragonmayo
5
fra 1 stemme
Servings:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
Ingredients
4
skiver
lækkert brød
(fx surdejsbrød)
4
spsk
mayonnaise
(rørt med 2 spsk finthakket, frisk estragon)
2
tsk
grovkornet sennep
1
håndfuld
frisk spinat
2
blommetomater
4
skiver
parmaskinke
ost
(fx danbo eller havarti (skal være gode til at smelte))
2
spsk
smør
Køkkenudstyr
Pande
Rivejern
Fremgangsmåde
Smør to skiver brød med mayo og de andre med sennep.
Top med spinat, skiver af tomat og parmaskinke på dem med mayo på.
Riv osten groft ovenpå og kom stykkerne med sennep ovenpå. Tryk dem sammen.
Varm en pande op med 1 spsk smør og steg dine toasts ved middelvarme, til undersiderne er gyldne og sprøde.
Vend dem forsigtigt, kom lidt ekstra smør på panden og steg også den side gylden og sprød. Drys evt med lidt flagesalt og spis!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest