Frugt med myntesukker er det perfekte frugt-element til et brunchbord. En sikker måde at få folk til at spise mere frugt. Frugten kan du udskifte efter sæson eller lyst. Opskriften giver omkring 1,5 dl myntesukker.
5 fra 1 stemme
Servings: 4personer
Forberedelse10 minuttermin
Ingredients
5ferskner
5blommer
2dlblæbær
Myntesukker
1dlsukker
1håndfuldmynteblade(ca 15-20 blade)
Køkkenudstyr
1 Minihakker
Fremgangsmåde
Kom sukker og mynteblade i en minihakker/foodprocessor og blend til grønt sukker. Smag evt. til med ekstra mynte.
Skyl og skær frugt ud. Jeg brugte her blommer, ferskner og blåbær, men du kan bruge det meste.
Anret frugten og drys med myntesukker.
Den resterende myntesukker kan opbevares i en lufttæt beholder på køl et par dage.