En nem og simpel opskrift på flammkuchen, også kendt som tarte flambee. En simpel pizza med cremefraiche, bacon og løg. Perfekt som en delepizza til to med en salat til.
5 fra 1 stemme
Servings: 2personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse12 minuttermin
I alt22 minuttermin
Ingredients
1stkpizzabund(køb gerne en god én)
125gcremefraiche(gerne 38%, alternativt 18%)
1stkløg
3skiverbacon
salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at opvarme din ovn til 220 grader varmluft. Lad en bageplade varme op med ovnen.
Læg pizzabunden på en stykke bagepapir og smør den med cremefraiche, som du normalt ville smøre med tomatsovs.
Skær bacon i små stykker og løget i fine skiver.
Fordel bacon og løg ud over bunden og drys med salt og peber.
Bag din flammkuchen i 10-12 minutter til den er flot gylden og sprød i kanter og bund.
Jeg kan anbefale at servere dem med lidt blandede salater vendt med balsamico, salt og peber. Det kan du forberede, mens den bager.