Dukkah er en skøn og nem nødde-krydderiblanding, der kan laves på ingen tid og holde sig i flere uger. Drys det på salat, vend det i bagte rodfrugter og meget mere. Opskriften giver to små glas som på billedet.
No ratings yet
Servings: 2glas
Forberedelse25 minuttermin
Ingredients
75gmandler(kan også være hasselnødder, pistacie eller lignende)
35gvalnødder
50gsesamfrø
1spskspidskommenfrø(du kan godt bruge stødt - halvér da mængden)
1spskkorianderfrø(du kan godt bruge stødt - halvér da mængden)
1½tskflagesalt
Fremgangsmåde
Kom nødder, frø og krydderier på en pande.
Rist det ved middelvarme i 7-10 minutter, til det bliver gyldent og dufter dejligt.
Lad det hele køle lidt af.
Kom det hele i en minihakker, foodprocessor eller blender sammen med salt og blend kort, til du har en grov blanding.