Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Cremet gulerodshummus
Cremet gulerodshummus er en lækker hummus med gulerødder som spread og dip.
5
fra 1 stemme
Servings:
1
skål
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredients
500
g
gulerødder
1
dåse
kikærter
(drænet)
½
citron
1
spsk
tahin
1
tsk
stødt spidskommen
1
tsk
karry
(mild)
1
nip
chiliflager
2
spsk
olivenolie
salt
Noter
Har du ikke en dampindsats, kan du komme dem i en gryde med lidt vand i bunden, låg på og dampe dem i ca 20 minutter.
Køkkenudstyr
Blender
Fremgangsmåde
Skræl gulerødder og skær dem i mindre stykker.
Damp dem i i 20 minutters tid, til de er møre (se note).
Hæld vandet fra og lad gulerødderne køle lidt af, inden du blender dem med resten af ingredienserne.
Blend gulerødderne med de resterende ingredienser. Du kan bruge en minihakker, foodprocessor eller stavblender – det skal blive en cremet hummus.
Smag til med citronsaft, krydderier og salt.
Opbevar din hummus i en lufttæt boks på køl.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest