Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede løg og feta
En lækker nem og sund sommerlig bulgursalat med friskbælgede ærter, søde kirsebær, karamelliserede løg og salt feta. Perfekt tilbehør til kød, kylling, grill eller fisk.
5
fra
2
stemmer
Servings:
4
personer
Forberedelse
30
minutter
min
Ingredienser
3
dl
bulgur
4,5
dl
vand
3
rødløg
(store )
500
g
ærter
(vægt før de bælges)
250
g
kirsebær
75
g
feta
½
citron
1
spsk
akaciehonning
1
håndfuld
frisk persille
olivenolie
salt og peber
sukker
Køkkenudstyr
Pande
Gryde
Fremgangsmåde
Kog bulgur med vand og et drys salt i cirka 10 minutter ved mellemvarme, til al vandet er væk.
Lad bulgur køle af.
Imens bulguren koger, skal du skrælle rødløg, halvere dem og skære dem i grove både.
Kom dem på en varm pande med 1 spsk olivenolie og et godt drys salt og peber og varm igennem i et par minutter.
Skru herefter ned på middelvarme, kom 1 spsk sukker på og lad dem blive bløde og karamelliserede. Det tager cirka 10-15 minutter. Rør jævnligt.
Imens rødløg steger og bulgur køler af, skal du bælge ærterne, halvere kirsebær og tage stenene ud.
Hak persillen groft.
Rør 1 spsk olivenolie, citronsaft og akaciehonning sammen i en lille skål.
Vend den lune bulgur med dressing, ærter, kirsebær, rødløg og persille og smuldr feta på toppen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest