Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Bounty fyldte dadler med chokolade
Dadler fyldt med kokosfyld dyppet i mørk chokolade er en dejlig, sundere snack, der minder lidt om bounty kombineret med den seje dadel.
5
fra 1 stemme
Servings:
18
stk
Forberedelse
20
minutter
min
Frysetid
1
time
t
Ingredients
18
stk
dadler
(gerne medjool eller juicy dadler for en billigere version)
1
dåse
kokosmælk
(den fede del - stil gerne på køl natten inden)
1
dl
kokosmel
1
nip
vaniljepulver
(eller vaniljeessens. Kan undlades)
200
g
mørk chokolade
flagesalt
Fremgangsmåde
Start med at grave den fede del af kokosmælken ud af dåsen (den skulle gerne ligge øverste) og kom den i en skål.
Lad det temperere lidt et varm sted (fx et solspot), så den bliver nemmere at arbejde med.
Skær et snit i dadlerne, så du kan få stenen pænt ud.
Smelt chokoladen.
Rør den fede kokosmælk godt sammen med kokosmel og vanilje.
Fyld hver dadel med kokosfyld og dyp/vend rundt i den smeltede chokolade. Dryp af og placer på en tallerken med bagepapir.
Fortsæt med alle dadlerne og slut af med et lille drys flagesalt.
Sæt på frys i minimum 1 time, til chokoladen har sat sig.
Opbevar gerne på frys og tag op 5 minutter før, du skal spise den.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest