Go Back
+ servings
Bounty fyldte dadler med chokolade

Bounty fyldte dadler med chokolade

Dadler fyldt med kokosfyld dyppet i mørk chokolade er en dejlig, sundere snack, der minder lidt om bounty kombineret med den seje dadel.
5 fra 1 stemme
Servings: 18 stk
Forberedelse20 minutter
Frysetid1 time

Ingredients

  • 18 stk dadler (gerne medjool eller juicy dadler for en billigere version)
  • 1 dåse kokosmælk (den fede del - stil gerne på køl natten inden)
  • 1 dl kokosmel
  • 1 nip vaniljepulver (eller vaniljeessens. Kan undlades)
  • 200 g mørk chokolade
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  • Start med at grave den fede del af kokosmælken ud af dåsen (den skulle gerne ligge øverste) og kom den i en skål.
  • Lad det temperere lidt et varm sted (fx et solspot), så den bliver nemmere at arbejde med.
  • Skær et snit i dadlerne, så du kan få stenen pænt ud.
  • Smelt chokoladen.
  • Rør den fede kokosmælk godt sammen med kokosmel og vanilje.
  • Fyld hver dadel med kokosfyld og dyp/vend rundt i den smeltede chokolade. Dryp af og placer på en tallerken med bagepapir.
  • Fortsæt med alle dadlerne og slut af med et lille drys flagesalt.
  • Sæt på frys i minimum 1 time, til chokoladen har sat sig.
  • Opbevar gerne på frys og tag op 5 minutter før, du skal spise den.