Go Back
Udskriv
Opskriftsbillede
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Bananmuffins med peanutbutter, dadelkaramel og mørk chokolade
Opskriften på næsten sunde bananmuffins med peanutbutter, dadelkaramel og chokolade med snickers vibes. Der bliver 8-10 stk, og de er perfekte som snack.
5
fra 1 stemme
Servings:
8
stk
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredienser
3
bananer
(små og modne)
3
æg
2
spsk
kokosolie
(smeltet )
1
dl
havregryn
2
dl
mel
(gerne 1 dl hvedemel og 1 dl fuldkornsmel)
2
tsk
bagepulver
1
nip
salt
50
g
mørk chokolade
1,5
spsk
peanutbutter
5
juicy dadler
1
håndfuld
peanuts
Køkkenudstyr
Muffinforme
Fremgangsmåde
Mos bananer og rør dem sammen med kokosolie og æg.
Rør havregryn, mel, bagepulver og salt i.
Hak chokoladen groft og rør det i.
Fjern sten fra dadlerne og brug en gaffel til at mose dem med peanutbutter og 2 spsk varmt vand i en lille skål.
Smør muffinforme med en smule kokosolie og fyld dem 2/3 dele med banandejen.
Kom 1 tsk karamel ovenpå hver muffin.
Kom igen en smule banandej over, så karamellen lige dækkes. Husk at de hæver lidt i ovnen også.
Drys med peanuts og bag dem ved 175 grader varmluft i cirka 20-22 minutter. Skru evt ned for varmen undervejs, hvis de bliver for mørke på toppen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest