Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Bagt grød med rabarber, vanilje og mandler
En lækker og sød bagt grød med rabarber, vanilje og mandler, der er ligesom at spise kage til morgenmad.
5
fra 1 stemme
Servings:
3
personer
Forberedelse
8
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
Ingredients
4
dl
havregryn
(gerne grovvalsede)
6
dl
mælk
1
æg
½
tsk
vaniljepulver
(ikke sukker)
3
rabarber
(stilke, søde)
1
nip
salt
1
spsk
honning
(er dine rabarber meget syrlige, skal du måske bruge lidt mere)
1
håndfuld
mandler
Køkkenudstyr
Tærteform
Fremgangsmåde
Kom havregryn i et fad, fx en tærteform eller ildfast fad.
Rør mælk, æg, vanilje, salt og honning sammen og hæld det over havregrynene.
Skær ender af rabarber og skær dem i stykker. Enten lange som på billedet eller mindre tern.
Fordel rabarber ovenpå havregrynene, hak mandler og drys dem på toppen.
Bag grøden ved 180 grader i cirka 25-30 minutter, til den er fast og gylden på toppen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest