- Lav en tomatsauce ved at hakke løg, hvidløg og rosmarin fint.  
- Steg det sammen med oregano og 1 spsk olivenolie i en lille gryde ved middelvarme, til løgene er bløde. 
- Tilsæt dåsetomater, et pænt drys salt, peber og 1 stor tsk sukker og lad det simre, imens du forbereder auberginerne. 
- Skær den grønne top af auberginen og skær tynde skiver på langs – jeg fik 10 ud af min. 
- Pensl dem med en smule olivenolie, drys med lidt salt og steg dem et par minutter på hver side på en pande. 
- Når de er bløde, kan du lægge dem på en tallerken og forstætte med resten af skiverne.  
- Skær mozzarella i tynde skiver.  
- Skyl spinat og kom dem i bunden af et ildfast fad. Hæld tomatsauce over. 
- Kom små skiver af mozzarella på hver aubergineskive, drys med lidt salt og peber og rul dem sammen enkeltvis.  
- Fordel dem i tomatsaucen, riv en god håndfuld parmesan over og bag det ved 200 grader i 20 minutters tid. Server med en sprød salat eller friskbagt brød.