Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Riv i mellemtiden mozzarella i fine strimler og rør det sammen med fløden og et nip salt. Stil på køl for at trække, til du serverer retten. Kan sagtens være flere timer før.
Skyl græskar, halver det og fjern kernerne. Skær græskarret i små tern.
Kom dem på en bageplade med bagepapir og vend i et par spsk olivenolie og et drys salt og peber.
Bag græskarret i 20-25 minutter til mørt.
Brun imens smørret i en lille pande, til det bliver gyldent, skifter farver til en slags orangebrun og dufter af nødder.
Tag smørret af varmen og kom rosmarinbladene heri.
Pil hvidløget og hak det fint og kom det ned til det brunede smør.
Hak hasselnødder groft og tilsæt også dem sammen med fintrevet skal fra den halve citron og et skvis saft. Smag til og stil til side.
Kog lasagnepladerne i rigeligt saltet vand, til de er al dente. Hæld vandet fra og vend med lidt olivenolie, så de ikke klistrer sammen.
Læg lasagnen i lag på den tallerken, du vil servere i. Brug ca 3 plader pr person og fold dem på tallerkenen med bagte græskartern imellem lagene. Jeg folder hver plade en gang, så jeg får 6 "lag".
Top med stracciatella og den brunede smør (og alle de lækre ting i smørret).