Go Back
+ servings
Pasta med salsiccia og squash

Pasta med salsiccia og squash

En super simpel og nem pasta, der kan laves på inden tid. Med salsiccia, squash, hvidløg og ost. Tager max 25 minutter at lave og er nok til 4 personer.
5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse25 minutter

Ingredienser

  • 500 g pasta (vælg den pasta du bedst kan lide)
  • 1 stk squash (1 stor eller 2 små)
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g salsiccia pølse
  • 1 stk øko citron
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • parmesan
  • salt og peber
  • olivenolie

Fremgangsmåde

  • Start med at skære squash i fine tern og snit hvidløg fint.
  • Steg begge dele på en pande med lidt olie og et drys salt ved middelvarme, til squash bliver blødere men stadig har bid. Tag det af panden.
  • Kog pastaen al dente i saltet vand efter anvisning på pakken. Gem 1 dl af panstavandet.
  • Varm igen panden op til middelhøj varme med lidt olie. Pil skindet af salcicciapølsen og riv farsen i små stykker - steg dem på panden til netop tilberedt. Det tager ikke mange minutter.
  • Tilsæt squash og hvidløg til salsiccia på panden sammen med fintrevet skal fra citronen og et skvis citronsaft.
  • Vend 1 dl pastavand i sammen med en god håndfuld fintrevet ost. Kom pastaen i og smag til med ost og peber.
  • Server med ekstra ost og frisk basilikum.